Perfume by Djamila

Djamila is een Nederlandse vlogster. Met meer dan 1 miljoen abbonees op YouTube is Djamila een grote naam in de vlogwereld voor tienermeisjes. 

Dream by Djamila is een geur van vrijheid en blijdschap. Een eerbetoon aan de schoonheid van het leven.

De Eau de Parfum is betoverd met kostbare, natuurlijke ingrediënten zoals pallida de Florence-Iris, Sambac Jasmine Absolu, Orange Blossom Absolu en patchouli, die omhuld zijn door zachte gastronomische tonen. Een uniek geurkarakter.

Be a star by Djamila is een jeugdige en zoete geur. De geur, gemaakt voor vrouwen, combineert elegantie en plezier op een geweldige manier.  

Deze Eau de Parfum geeft je een gelukkig, lief en zelfverzekerd gevoel. De warme tonen van witte musk voegt een elegantie toe aan de perfum.

 

Bekijk op YouTube

Unlimited by Yes-R

Rapper, entertainer, presentator en acteur… Yesser Roshdy, beter bekend bij zijn artiestennaam Yes-R, is een echte all-round perfomer. 

Unlimited by Yes-R is een geur voor de moderne man die een sterk en zelfverzekerd karakter wilt benadrukken met sensualiteit en elegantie.

De Eau de Toilette is een perfecte combinatie tussen  geuren van bergamot, koffie, cedar hout, en leer. Dankzij deze karakteristieken heeft een exclusieve en langdurig geur.

Bekijk op Facebook

Curiosity by Melissa Sneekes

Melissa Sneekes is een vrouwelijke Nederlandse DJ en model die Nederland representeerde bij Miss World 2007 in China.

Curiosity by Melissa Sneekes is gemaakt van Bulgaarse rozen die samen smelten met Italiaanse bergamot. Tinten van een iris bloem complementeren het fleurig geheel.

Vlagen van vanille en leer zorgen ervoor dat de geur een nieuwe interpretatie van een vrouwelijke en zoete geur krijgt, maar dankzij een beetje citrus niet te speels of jeugdig lijkt. De elegante en warme parfum is een perfecte combinatie tussen twee klassieke vrouwelijke geuren, roos en vanille, en ze komen perfect samen.

 

Bekijk op Instagram

Doll by Reinders

Reinders is een Nederlands modellabel in bezit en ontworpen door tweelingzussen Julie en Marie Reinders. Door de unieke kijk op fashion werd de tweeling een groot succes.

Doll by Reinders is betoverend met een delicate, sensuele en zoet romantische geur voor de hedendaagse vrouwen.

Bloemige geuren benadrukken een romantisch en vrolijk karakter, wat de Eau de Parfum perfect maakt voor alle gelegenheden. De geur is beschikbaar in een karakteristiek flesje. Witte kleur en zwarte details die zijn geselecteerd om Doll een herkenbare perfum te maken.

Bekijk hun website

Perfume by Tai & Jon

Het merk Tai & Jon wordt verkocht in de Spaanse parfumerieketen ‘Primor’ en wordt gekenmerkt door de grote verscheidenheid aan geur producten.

De nieuwste lijn van Tai & Jon is ontwikkeld door Next Generation Perfumes, van concept tot productie.

Bekijk hun website

Perfume Love by Amanda Balk

Amanda Balk heeft haar eigen reality-show op  televisie. De reality star is ook bekend van haar extravagante uitstraling.

Love by Amanda Balk is een sensuele geur die alle facetten van vrouwelijkheid benadrukt.

De geur bestaat uit een mix van oosterse, zoute en vanille geuren op basis van jasmijn, sandelhout en amber.

Bekijk op Instagram

Perfume by IT’S Me Akke Marije

Topmodel Akke Marije won in 2016 het televisieprogramma Hollands Next Top Model. 

It’s me by Akke Merije is een geur meedraagt aan een gevoel van blijdschap en vrijheid.

Door de bloemige tonen van jasmijn, oranjebloessem, iris en patchoeli te combineren, heeft het geurtje een exclusief karakter en maakt het geschikt voor elke vrouw

Bekijk op Instagram

Next Generation Perfumes BV is de full-service producent van parfum voor retail-organisaties, merken en private label brands. Met productiefaciliteiten in zowel Europa als Azië zijn de mogelijheden eindeloos.

Visit Us

Tunnelweg 90
6468 EK Kerkrade
The Netherlands

Contact

E: info@ng-perfumes.nl
P: +31 45 737 0135

Connect
agario+ yohoho + paper.io+ agario -