Private Label

Naast onze eigen huismerken, die in-house ontwikkeld worden, zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van Private Label parfum voor merken, retail-organisaties en beroemdheden, die wel of nog niet actief zijn in de parfumbranche.

Van idee tot verpakking

Ons Design en Development team begeleidt, indien gewenst het designproces van begin tot eind. Wij kunnen het gehele proces voor u uit handen nemen, maar ook onderdelen van de productieontwikkeling, zonder tussenkomst van externe partijen. Ons Design en Development team staat garant voor kwaliteit, creativiteit en professionaliteit. Alle artikelen worden in-house ontworpen, van idee tot verpakking.

Buiten het creëren van een totaal concept, zijn wij ook in staat om uitsluitend af te vullen, assembleren en/of verpakken. De mogelijkheden die wij kunnen aanbieden zijn eindeloos.

 Door onze unieke blik op trends en ontwikkelingen, vakkundig advies en jarenlange ervaring, is Next Generation Perfumes BV dé partner bij de ontwikkeling van uw eigen Private Label. 

Next Generation Perfumes BV is de full-service producent van parfum voor retail-organisaties, merken en private label brands. Met productiefaciliteiten in zowel Europa als Azië zijn de mogelijheden eindeloos.

Visit Us

Tunnelweg 90
6468 EK Kerkrade
The Netherlands

Contact

E: info@ng-perfumes.com
P: +31 45 737 0135

Connect